foodscience   Witamy na Wydziale Nauk o Żywności i Biotechnologii!
Menu

20-704 LUBLIN, ul. Skromna 8
tel. +48 81 462 33 74, 462 33 92; fax. +48 81 462 33 76



Aktualności

15.12.2020

 

Niezmiernie miło nam poinformować, że dr hab. Urszula Złotek, prof. uczelni z Katedry Biochemii i Chemii Żywności Wydziału Nauk o Żywności i Biotechnologii została laureatką Polskiej Nagrody Inteligentnego Rozwoju 2020 w kategorii "Naukowiec przyszłości".
 

Nagroda została przyznana m.in. za realizację za realizację projektu pt. „Zastosowanie elicytorów w biofortyfikacji lubczyku (Levisticum officinale Koch.)”


 
 

Polska Nagroda Inteligentnego Rozwoju to wyjątkowa i prestiżowa nagroda wręczana osobom i instytucjom, które swoimi działaniami wpływają na inteligentny i zrównoważony rozwój życia społeczeństwa i gospodarki.

Serdecznie gratulujemy i życzymy dalszych sukcesów!
 


« wstecz